Anleggsmessa arrangeres hvert tredje år på Sørlandets Travpark i Kristiansand. Bildet er fra 2017.
Anleggsmessa arrangeres hvert tredje år på Sørlandets Travpark i Kristiansand. Bildet er fra 2017.

Anleggsmessa 2020 gjennomføres som planlagt

- Vi har over 80 utstillere påmeldt. I en utfordrende situasjon er mange glade for at noe vender tilbake til «det normale», sier messeansvarlig Ingvar Ludvigsen.

Publisert

25. og 26. september arrangeres Anleggsmessa 2020 på Sørlandets Travpark i Kristiansand. Det vedtok styret i Travparken denne uken etter en grundig vurdering.

Anleggsmessa har vært arrangert på Sørlandets Travpark i 2014 og 2017, og i 2020 skulle etter planen messa vært avholdt samme sted 12. og 13. juni. På grunn av oppblussingen av koronasmitten i vår ble det avgjort at Anleggsmessa skulle utsettes til høsten 2020.

Styret i Travparken opplyser i en pressemelding, sendt ut onsdag 12. august, at de nå har «tatt en grundig vurdering av den nåværende smittesituasjonen» og vedtatt å gjennomføre Anleggsmessa 2020 som planlagt.

- Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene

- Vi har hatt en god dialog med de lokale helsemyndighetene og føler oss trygge på at vi skal gjennomføre messa på en trygg og forsvarlig måte. Både utstillere, publikum og våre ansatte skal være sikre på at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når vi står som arrangører, sier styreleder i Travparken, Vemund Hansen.

Sørlandets Travpark har gjort seg mange erfaringer med å arrangere ulike tilstelninger i perioden etter at koronasmitten kom til landet:

- Da vi hadde eksamener for privatister på hus i mai og juni hadde vi et strengt renholdsregime hvor toalettene for eksempel ble rengjort hver eneste halvtime hver dag. Både under eksamensperioden og Sommertravet i juli var vi svært nøye på at personer hadde strengt adskilte soner å forholde seg til, fortsetter Hansen.

Over 80 utstillere

Til tross for at enkelte av de påmeldte firmaene har trukket seg, med covid-19-situasjonen som begrunnelse, går det mot rekord i antall utstillere på høstens messe, ifølge messen:

- Vi har over 80 utstillere påmeldt og får daglig tilbakemeldinger om at mange av disse gleder seg til messa. I en utfordrende situasjon er mange glade for at noe vender tilbake til «det normale», sier messeansvarlig Ingvar Ludvigsen.

Powered by Labrador CMS