Arkivbilde fra Arctic Entrepreneur 2015 da Ritchie Bros. Auctioneers avholdt en veldedighetsauksjon.
Arkivbilde fra Arctic Entrepreneur 2015 da Ritchie Bros. Auctioneers avholdt en veldedighetsauksjon.

Arctic Entrepreneur er avlyst

- Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst mener vi er uheldig. Hovedstyret har i dag derfor bestemt at vi avlyser Arctic Entrepreneur 2021, skriver MEF i en epost.

Publisert

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge og mange Europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernsreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer vil derfor fremdeles være på 200 personer også i tiden fremover.

- Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Som nevnt over er det per i dag svært usikkert om det faktisk vil bli tillatt med så store samlinger i løpet av høsten/vinteren, skriver kommunikasjonsrådgiver Kari Druglimo-Nygaard i MEF i en epost til utstillerne på arrangementet.

Arctic Entrepreneur er en av anleggsbransjens største møteplasser med 1700 besøkende på arrangementet i januar 2020.

- Det sosiale er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst mener vi er uheldig. Hovedstyret har i dag derfor bestemt at vi avlyser Arctic Entrepreneur 2021. Vi kommer selvfølgelig til å jobbe mot et enda bedre arrangement i 2022. Vi beklager dette på det sterkeste, og håper vi snart får en anledning til å se dere alle igjen snart, står det i eposten fra MEF.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS