Kruse Smith skal oppgradere Byhaugtunnelen i Stavanger.

Kruse Smith skal oppgradere Byhaugtunnelen

Se tilbudene fra de fire tilbyderne på jobben.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det var fire tilbydere, der Kruse Smith AS hadde det laveste tilbudet på 115.999.995 kroner. Risa AS hadde det nest laveste tilbudet på 121.055.995 kroner. Deretter fulgte Bravida/B&G med et tilbud på 137.336.852 kroner og Mesta AS med et tilbud på 146.060.274 kroner.

- Etter en grundig evaluering og forhandlinger med de fire tilbyderne, leverte Kruse Smith AS det beste tilbudet, sier utbyggingsdirektør i Statens vegvesen Kjell Inge Davik.

Det var fire entreprenører som ble prekvalifisert og etter forhandlinger der pris, kvalitet, ytre miljø, klima og gjennomføring ble kontrakten tildelt Kruse Smith AS.

- Nå gleder vi oss til å komme i gang. Planen er at arbeidet starter i november, og vil pågå i cirka ett år, sier byggeleder i Statens vegvesen James Cristopher Cormack.

Tunnelen skal oppgraderes til de nye kvalitetskravene for tunneler, og det skal også bygges en nødgjennomgang ned til Eiganestunnelen.

I nord mot Tasta skal det bygges en 140 meter lang kulvert, som vil bli en del av friområdet på Tasta. Byhaugtunnelen vil bli stengt i hele anleggsperioden.

Planen er at arbeidet starter i november.

Powered by Labrador CMS