Forhandler-avtale for Rockster i Norge

Markir AS har nylig inngått forhandler-avtale for Norge med østerrikske Rockster Austria International GmbH. Det gjelder i hovedsak kompakte slagknusere for gjenvinning av asfalt og betong lokalt.

Publisert

- Som ett ledd i våre strategiske planer for ytterligere vekst, har Markir AS inngått forhandler-avtale med Rockster fra 1. november 2020, skriver selskapet i en pressemelding.

Rockster leverer primært kompakte slagknusere for gjenvinning av asfalt og betong.

- Vi ønsker å profilere oss som en leverandør av gjenvinningsutstyr for inerte masser. Dette innebærer blant annet maskiner som bidrar til gjenbruk av ovennevnte masser og andre returmasser, skriver Markir.

Rockster har produsert denne typen maskiner siden 2004. Alle maskiner kan leveres med returtransportør og hengesikt for produksjon i lukket krets.

- Vi har ennå ikke de største volum når det kommer til denne typen masser, men ser en økning av volum og behov for omstilling i tiden som kommer. Med stadig økende fokus på gjenvinning er det viktig at kvalitet står som ett fundament i maskinene som utvikles. Mindre og mer kompakte maskiner av høy kvalitet er noes om verdsettes av de fleste norske kunder, da mye av massene prosesseres i distriktene. Det finnes allerede en rekke svært fornøyde norske brukere av Rockster-knusere I Norge, som skilter med svært høy produksjon og lave driftskostnader, skriver Markir i meldingen.

Markir AS har de senere år hatt omsetningsøkning. Dette er i hovedsak på grunn av svært godt salg av Rotastar sorteringsskuffer. I år er salget på ca. 100 enheter. Markir melder også om godt salg av redskaper fra Okada og Omef.

Powered by Labrador CMS