BMO Entreprenør signerte brukontrakt

Endúrs datterselskap, BMO Entreprenør, signerte denne uken kontrakt med Bane Nor om utskifting av ei jernbanebru på Sørlandsbanen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Dette er et prosjekt som passer vår virksomhet veldig godt. Kontrakten ble vunnet i konkurranse med flere tilbydere, og vi er veldig fornøyde med at kvalitet på leveranser er et viktig moment i slike kontrakter. Derfor vant vi kontrakten, selv om vi ikke var rimeligst på pris, noe vi synes er spesielt hyggelig, sier adm. direktør i BMO Entreprenør, Jeppe Raaholt.

Kontrakten med Bane Nor har en verdi på 16,3 millioner kroner, og den innebærer å erstatte en eksisterende jernbanebru som går over Fikjevatn i Drangedal kommune (Telemark) med en ny og sikrere konstruksjon. Dagens bru er fra 1934, da Sørlandsbanen åpnet til Nelaug.

BMO Entreprenør begynner arbeidet rett etter jul og skal være ferdige i løpet av et halvt års tid. Arbeidet inkluderer en rekke ulike fag og vil også medføre at jernbanestrekningen blir stengt i 72 timer.

- Dette er en kontraktstype som vi har gjort mye av og som vi har svært god kontroll på. Vi scoret desidert best av samtlige tilbydere på kvalitet. Vårt tilbud ble vurdert som økonomisk mest fordelaktig, selv om vi isolert ikke hadde laveste pristilbud, sier Raaholt.

Endúr er et norsk industrikonsern med aktiviteter over hele landet og spisskompetanse innen havbruk, maritime næringer, energi og infrastruktur.

CEO i Endúr ASA, Hans Petter Eikeland, er svært tilfreds med den nye BMO-kontrakten:

- Med BMO Entreprenør, har Endúr bygget opp en betydelig infrastrukturkompetanse. Det er derfor veldig gledelig å se at de signerer nye kontrakter hvor pris alene ikke er avgjørende, men hvor også kompetanse veier tungt på vektskålen, sier Eikeland.

Powered by Labrador CMS