Olav og Tommy Stangeland er veldig godt fornøyde med å ha inngått avtale med Veidekke om kjøp av virksomheten i Rogaland.
Olav og Tommy Stangeland er veldig godt fornøyde med å ha inngått avtale med Veidekke om kjøp av virksomheten i Rogaland.

Stangeland Gruppen kjøper Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland

Pukkverksdrift er Stangeland godt kjent med, mens asfalt er et nytt område for konsernet.

Publisert

Veidekke og Stangeland Gruppen AS har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland. Overtakelsen inkluderer også asfaltutleggingsvirksomheten i Rogaland.

- Etter gode samtaler med Stangeland Gruppen har vi inngått en intensjonsavtale om salg av pukk- og asfaltvirksomheten vår i Rogaland. Vi har en lang historie i Rogaland, men erkjenner at Stangeland Gruppen vil være en bedre eier for disse virksomhetene enn vi kan, og dermed også gi bedre forutsetninger for de dyktige og solide folka våre i Rogaland, sier konserndirektør i Veidekke Infrastruktur, Øivind Larsen.

Virksomheter, med ansatte og maskiner overdras

Kjøpet er en virksomhetsoverdragelse av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland, og inkluderer samtlige ansatte, samt maskiner i disse virksomhetene.

Kjøpet vil bli gjennomført innen utgangen av februar forutsatt endelig styregodkjenning, en gjennomført due diligence-prosess og en eventuell godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

- Vi er svært fornøyde med å ha kommet til enighet med Veidekke om kjøp av pukk- og asfaltvirksomheten i Rogaland, og ser frem til å videreutvikle dette i tiden fremover, sier Olav Stangeland i Stangeland Gruppen.

For Stangeland er oppkjøpet en del av en langsiktig strategi «om kontinuerlig vekst og muligheter fremover».

Nytt med asfalt

Pukkverksdrift er allerede en del av kjernevirksomheten i Stangeland, mens asfalt blir et nytt fagområde.

- Begge tjenester passer godt inn i Gruppen. I tillegg kjenner vi en del av de ansatte, og vet de innehar solid kompetanse, med verdier og holdninger vi identifiserer oss med, sier en fornøyd Olav Stangeland.

Både asfalt- og pukkverket, som lokalt også er kjent som Tullin Ree, er sentralt plassert på Kverneland. Driften videreføres som den er i dag.

Partene er enige om ikke å offentliggjøre salgssummen.

Powered by Labrador CMS