Agder Anleggsenters avdelingsleder Idar Gilje i Rogaland (t.h.) og nyansatt Powerscreen-selger Kristian Bjarøy Holth var på plass på MEFA i Stavanger det nye sikteverket Powerscreen Titan 600 med to dekk (2,34 m x 1,17 m).

Agder med Powerscreen-nyhet

POWERSCREEN: Agder Anleggsenter viser en splitter ny Powerscreen-maskin på MEFA i Stavanger.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Agder Anleggsenter har tatt over agenturet på Powerscreen, og selskapet er i full gang med leveranser av de grønne knuse- og sikteverkene til kunder i Norge.

Nå triller det inn noen nyheter også, og én helt ny maskin i Norge er det nye sikteverket Powerscreen Titan 600 med to dekk (2,34 m x 1,17 m).

Maskinen omtales som lett å flytte og rask å rigge opp, og som et godt valg for entreprenører som trenger et fleksibelt verk til bruk på ulike steder. Transportvekten er bare 12 tonn, bredden på verket er 2,2 meter og lengde under transport er 10,98 meter. Matekassen har 3 m³ kapasitet, og teoretisk produksjonskapasitet oppgis til 280 tonn i timen.

- Med disse vektene og målene er dette et supermobilt sikteverk for maskinentreprenøren, sier teknisk sjef for Powerscreen i Norge, Sondre Rosenberg i Agder Anleggsenter AS.

Agder Anleggsenters avdelingsleder Idar Gilje i Rogaland og nyansatt Powerscreen-selger Kristian Bjarøy Holth var på plass på MEFA i Stavanger for å vise nyheten for første gang på messe i Norge.

Powered by Labrador CMS