Pon Equipments stand ble kåret til den beste på Vei og Anlegg 2022 i Lillestrøm.

Best på anleggsmessen

Pon Equipment «vant» Vei og Anlegg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det var 192 utstillere på Vei og Anlegg i år. Mange hadde lagt ned mye arbeid på sine stander. En jury har kåret beste stand. Det ble Pon Equipment som ble tildelt denne hederen.

Juryen, som besto av Lene Eikefjord, Njål Hagen og Arve Brekkhus, la vekt på utnyttelse av standareal, stoppeffekt, messebetjening, kreativitet og lyssetting.

I juryens begrunnelse for tildelingen står det blant annet:

Adm. direktør Erik Sollerud mottok diplom for beste stand. Fra venstre: Arve Brekkhus (Byggeindustrien), Tone Lindberg Grøstad (direktør i MGF), Erik Sollerud (adm. direktør i Pon Equipment) og Lene Eikefjord (daglig leder for byggenæringens mediesenter).

- Det er i år første gang Vei og Anlegg arrangeres i Nova Spektrum. Pon Equipment har utnyttet denne overgangen godt. De har en stor stand med mye innhold, men fremstår likevel som ryddig og oversiktlig. Den er bygget opp på en god måte og gir et helhetlig inntrykk. Vi legger spesielt merke til hvordan hele utstillingen er rammet inn både med et stort banner som omkranser utstillingen i høyden, store takbannere og tydelige markeringer på bakkenivå for å bygge inn utstillingen i en samlet helhet. Pon Equipment har også engasjerende imøtekommende personell som er dyktige i sin kommunikasjon med de som befinner seg på utstillingsområdet. I tillegg til et bredt spekter av maskiner har Pon Equipment etablert flere stoppunkter, aktiviteter og blikkfang omkring på standen.

Powered by Labrador CMS