- Etter en tid med drift, har vi funnet gode løsninger av arbeidsoppgavene mellom de etablerte selskapene som allerede finnes i Norge og Danmark. Behovet for å samkjøre oppgaver i felles selskap er nå blitt overflødig, opplyser Dagenborg og Kjærsgaard.

Dagenborg & Kjærsgaard AS avvikles

Dagenborg & Kjærsgaard AS avvikles - drift og ansatte overføres til Dagenborg Maskin AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Eierne av Dagenborg & Kjærsgaard AS, som er Dagenborg Maskin AS og danske S.D. Kjærsgaard A/S, har i fellesskap besluttet avvikling av det felles norske firmaet.

- Etter en tid med drift, har vi funnet gode løsninger av arbeidsoppgavene mellom de etablerte selskapene som allerede finnes i Norge og Danmark. Behovet for å samkjøre oppgaver i felles selskap er nå blitt overflødig. S.D. Kjærsgaard fortsetter å med å levere maskiner til det norske markedet, både direkte eller via utvalgte samarbeidspartnere. Dagenborg Maskin AS fortsetter sitt arbeid med ettermarked og service i Norge, skriver selskapene i en nyhetsmelding.

Samarbeidet om Case anleggsmaskiner i Norge fortsetter som før - men nå uten felles firma.

Ansatte fra Dagenborg & Kjærsgaard AS blir overført til Dagenborg Maskin AS, og fortsetter sitt vante arbeidet med Case anleggsmaskiner. Alle gjenstående forpliktelser og avtaler blir også overtatt av Dagenborg Maskin AS. De fleste avtaler er allerede overdratt, og det som gjenstår blir ordnet i løpet av desember 2021.

Dagenborg Maskin AS har vært leverandør av Case anleggsmaskiner siden 1980, og er i dag importør av Case anleggsmaskiner til Norge.

Powered by Labrador CMS