STOR AVTALE: Ditech AS skal levere alt av forbruksfiltre til Øst-Riv AS de kommende tre årene. Foto: Øst-Riv

Ditech og Øst-Riv med stor rammeavtale

SAMLET: Med over 350 enheter innen vei og anlegg, blant annet biler, gravemaskiner, hjullastere og lastebiler, hadde Øst-Riv et mål om å få én hovedleverandør av forbruksfilter.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

NYTT UTTRYKK: Ditech har lansert ny logo. Her er daglig leder Morten Andre Karlsen (t.v.) sammen med multimediadesigner Thomas Jørgensen fra Ditt Grafisk. Foto: Ditech

Valget falt på Ditech AS og nå har partene signert en tre års rammeavtale. Avtalen inkluderer også de øvrige selskapene under Nordic Demolition Group (R3 Entreprenør AS, Norprodukter Miljø AS og Saneringsteknikk AS).

- Vi setter stor pris på tillitten og gleder oss til samarbeidet med Øst-Riv. Dette viser at de endringene vi har gjort det siste året, gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner på filter innenfor vei og anlegg, sier daglig leder Morten Andre Karlsen i Ditech AS i en pressemelding.

- Vi valgte Ditech som leverandør pga. service, kompetanse, kvalitet på filtrene og evnen til å snu seg rundt for å få levert filtrene. Ditech hadde også den beste digitale løsningen, sier Benn Solstad, maskin- og innkjøpsleder i Øst-Riv AS.

Ditech lanserte ny logo i begynnelsen av mai for å tilpasse seg digitale plattformer og modernisere utrykket sitt.

Powered by Labrador CMS