JUBEL: Sortlakkert Hyundai HX 235A ble sjekket av troppen fra Mietinen Maskin i Nesseby kommune i Finnmark. Til høyre daglig leder Finn T. Johansen i EMSG.

Fargeglad EMSG-satsing

EMSG NORGE AS: - Høydepunktet var da delegasjonen fra Mietinen Maskin AS fra min gamle hjemkommune Nesseby (Unjarga Gielda på samisk) i Finnmark, kom på standen for å se den nye sortlakkerte Hyundai HX235A beltegraveren de har kjøpt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

BLÅMANN: En av nyhetene og et trekkplaster hos EMSG var denne hjulgraveren HW170A i Dark Blue Edition.

En engasjert daglig leder Finn Trane Johansen i EMSG Norge forteller om møtet med Mietinen-troppen fra hjemkommunen. Maskinen på messa er også den andre Hyundai-graveren de har kjøpt siste halvår, og i sortlakkert ytre skiller den seg også ut fra den tradisjonelle Hyundai-gulfargen.

Fargevariasjon

- Vi er i den heldige situasjonen at Hyundai kan tilby flere farger på maskiner fra fabrikk. Dette har vi utnyttet for å skape flere blikkfang her på messa. Den sortlakkerte Mietinen-korthekkmaskinen har fått mange kommentarer, men ekstra oppmerksomhet har det vært rundt vår blålakkerte hjulgraver HW170A i Dark Blue Edition. Den har vært et trekkplaster og vi har fått mange forespørsler, sier Johansen.

- Betyr dette at også kontrakt er skrevet?

- Ikke ennå her på messa, men vi er i god dialog og venter tilbakespill, sier EMSG-sjefen.

Mange forespørsler, godt salg og styrking av organisasjonen har vært gjennomgangstema i 2022. De nye hjulgraverne selger godt, og det samme gjelder for Takeuchi-maskinene. Nøkkelen fremover blir leveringssituasjonen, mener Finn Trane Johansen.

Powered by Labrador CMS