Fiskå Maskin AS er et selvstendig selskap som utfører entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg. Hovedbasen er i Nordmarka på Tau, men selskapet tar oppdrag ut over kommunegrensene. Firmaet har vokst jevnt og trutt siden oppstarten med to ansatte, og består nå av 35 ansatte, samt en solid utstyrspark.

Fiskå Maskin-ansatte gir 25.000 kroner til «På hjul mot mobbing»

«På hjul mot mobbing» er en gruppe engasjerte mennesker med håp om å lyse opp hverdagen for barn som ikke har det så bra.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Facebook-gruppen «På hjul mot mobbing» ble opprettet 11. desember 2020, og per 6. april 2021 har den 29.757 medlemmer!

Ideen er at alle som vil, kan være med og gi penger som så brukes til aktiviteter for barn som har det vanskelig i hverdagen. Bedrifter sponser også direkte ved å gi aktiviteter og produkter. Typiske aktiviteter, er kjøring med sportsbiler, radiostyrte biler, rullebrett-aktiviteter og å spise svære burgere. Alt for å gi gode opplevelser for barna.

Gruppen har utspring i Rogaland, og det har Fiskå Maskin også med hovedkontor på Tau i Ryfylke.

- Vi har lagt merke til alt det bra som blir gjort for barna, og vi ønsket å støtte det. Vi ansatte har en velferdskasse som vi bruker av når vi skal reise på anleggsmesser. Men nå er det ingen messeturer, og da ville vi bruke pengene på et godt formål, sier maskinfører Arne Torvald Idsø hos entreprenøren.

De ansatte sendte nylig denne meldingen til «På hjul mot mobbing»:

- Vi ansatte i Fiskå Maskin i Ryfylke synes dere gjør en helt fantastisk jobb. Vi ønsker derfor å støtte dere med 25.000 kroner. Støtten kommer fra velferdskassen til oss ansatte i Fiskå Maskin.

Powered by Labrador CMS