NYE: Ålgård Landbrukssenter AS har inngått avtale med fem nye servicepunkter for CASE IH og New Holland. Bilde fra åpningen av det nye senteret
NYE: Ålgård Landbrukssenter AS har inngått avtale med fem nye servicepunkter for CASE IH og New Holland. Bilde fra åpningen av det nye senteret

Første servicepunkter klare

NETTVERK: Etter at Ålgård Landbrukssenter AS tidligere i år overtok som eneimportør av Case IH og New Holland har selskapet jobbet med å utvide servicenettverket.

Publisert

Ålgård Landbrukssenter AS har i løpet av sommeren har inngått kontrakter som etablerer flere servicepunkter for Case IH og New Holland landbruksprodukter i Norge. Selskapet har jobbet med avtalene over en lengre periode og er glade for at de endelig kan komme i gang med å hjelpe kundene.

Servicepunktene vil ha tilgang til deler og informasjon som kreves for å utføre service på og reparere landbruksprodukter fra Case IH og New Holland. Servicepunktene vil også selge deler fra CHNi. Kontraktene innebærer at servicepunktene får deler levert direkte fra produsentene. Servicepunktene kan derfor tilby kundene rask levering.

Bedriftene som i løpet av kun kort tid vil være fullverdige servicepunkter er følgende:
• Røstad Landbruksverksted, Oppdal
• Rindal Bil & Landbruk, Rindal
• Nes Landbrukssenter, Hamar
• Fron Traktor Service, Tynset
• Krokkasser.no, Vinstra

Disse servicepunktene vil kunne bistå kundene med service, reparasjon og eventuelle garantisaker. Vi oppfordrer nå alle kunder til å kontakte sitt nærmeste servicepunkt ved behov for reparasjoner, service og kjøp av deler. Vi er i oppstarten av å danne et servicenettverk for hele Norge. Flere servicepunkter vil etableres i nær fremtid, slik at kundenes behov tilfredsstilles.

Dersom din bedrift har et ønske om å bli et servicepunkt oppfordrer Ålgård Landbrukssenter deg til å ta kontakt med Anniken Øgreid på e-post: anniken@alg-land.no.

Powered by Labrador CMS