I Hesselberg Rental AS er salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård ansatt.

Hesselberg starter utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg nå opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I det nye selskapet vil utleieparken for det meste vil bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS, opplyser Hesselberg i en pressemelding

Hesselberg Maskin AS er distributør av anleggsmaskiner som gravemaskiner, hjullastere, komprimering, asfaltmaskiner, lifter og teleskoptrucker, fra merker som Komatsu, Bomag og Manitou.

Målgruppen er i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker.

I Hesselberg Rental AS er salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård ansatt.

Bayard kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som Regionleder for Nord Norge og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk. Han har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist. Dette gir han en solid kommersiell kompetanse, teknisk forståelse og god innsikt i kundenes behov.

Nygård er 24 år og er nylig utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i ett åtte måneders vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg-teamet

Powered by Labrador CMS