Ole Jan Moslet fra Selbu er Årets salgskonsulent i Felleskjøpet Maskin.
Ole Jan Moslet fra Selbu er Årets salgskonsulent i Felleskjøpet Maskin.

Ingen i Felleskjøpet solgte flere enn Ole Jan fra Selbu

Han har konkurrenter over hele landet, men ingen har solgt flere John Deere-traktorer enn Ole Jan Moslet i 2021.

Publisert Sist oppdatert

Sist helg ble selbyggen hedret for innsatsen da Felleskjøpet åpnet standen sin på landbruks- og maskinmessen Agroteknikk. Moslet er nærmest i en helt egen liga når det kommer til salg av traktorer.

I løpet av de siste fire årene har han solgt over 90 traktorer. Applausen fra kollegene runget i messehallen da Ole Jan ble utropt til Årets salgskonsulent i Felleskjøpet Maskin. Til daglig jobber han ved Felleskjøpets avdeling på Stjørdal.

- Løfter kollegene

Felleskjøpets traktorselgere har en eksklusiv klubb for dem som klarer å passere 15 solgte traktorer i året. Ole Jan Moslet har til nå i år solgt 31 traktorer.

Diplomet som viser at Moslet er den beste til å selge traktorer i Felleskjøpet.
Diplomet som viser at Moslet er den beste til å selge traktorer i Felleskjøpet.

- Han er rett og slett formidabel. Ole Jan er ikke bare en fantastisk selger, han er også en god pådriver for hele salgskorpset i Trøndelag, og deler mer enn gjerne av sine erfaringer. Ole Jan er med på å løfte alle våre selgere til et bedre nivå, sier Odd Ivar Jamtøy, regional salgssjef i Felleskjøpet Agri.

Oversikt over kundene

På Agroteknikk sist helg var bonde og entreprenør Erling Gresseth fra Hegra en av mange som handlet traktor på standen til Felleskjøpet.

- Ole Jan strekker seg alltid langt, og det blir alltid slik han sier. Jeg kjøper alt maskinutstyret mitt av Ole Jan, og vi er blitt veldig gode busser gjennom årene. Han følger opp og er rett og slett en veldig god selger, sier Gresseth.

Hovedpersonen selv kunne dra hjem fra Agroteknikk med et stort diplom under armen.

- Første bud for å lykkes er å ta telefonen, ringe opp igjen og skjønne hva kommunikasjon betyr for kunden. Selges det et annet traktormerke i min region, finner jeg ut hvem kunden er og prøver å finne ut hvorfor kunden har valgt et annet merke. Det gjelder å ha oversikt over kundene, sier Ole Jan Moslet.

Powered by Labrador CMS