TRE LAND: Teako Minerals Corp. er et mineralutforskningsselskap med base i Vancouver som er dedikert til å skaffe, utforske og utvikle mineralforekomster i Canada, Norge og Finland med fokus på kobber, kobolt og gull.

Kjøper hverandre

Samarbeidspartnerne The Coring Company (TCC) og Teako Minerals inngår avtale om erverv av 4,9% av aksjene i hverandres selskaper

Avtalen markerer et skritt i det strategiske partnerskapet mellom de to selskapene, og skal ifølge en pressemelding fremme innovative teknologiske løsninger for gruve- og prospekteringsindustrien.

Samarbeid

Samarbeidet mellom TCC og Teako består i å anvende TCCs plattform og hardware-løsninger, inn mot Teakos portefølje av prosjekter og andre relevante ressurser.

Samtidig med partnerskapet har Teako og TCC inngått en FoU-avtale (Forskning og Utvikling) som har som mål å utvikle SCS plattformen mot gruve og prospekteringsindustrien.

Teako vil her bl.a. bidra med sine geologer og gruveutforskningssteder for å lette den videre utviklingen, testingen og forbedringen av SCS Mining/Exploration-produkter.

Bytteavtale

Antallet aksjer som skal utstedes, og verdien av aksjene, vil bli bestemt før avslutningsdatoen for den foreslåtte bytteavtalen, med hensyn til eventuelle Teako-aksjer som er utstedt som en del av selskapets nylig kunngjorte private plasseringsfinansiering.

Avslutningen av den foreslåtte transaksjonen forventes å finne sted i august 2023, og er underlagt visse vanlige avslutningsbetingelser, samt godkjennelse fra Canadian Securities Exchange.

Rådgivere

Som et strategisk trekk for å ytterligere styrke partnerskapet vil Sven Gollan, CEO i Teako Minerals, og Frida Vonstad, CEO i The Coring Company, påta seg rollene som spesielle rådgivere i hverandres organisasjoner.

- Det helhetlige samarbeidet med Teako er et viktig steg for The Coring Company i vår kommersialisering mot det internasjonale gruvemarkedet. Vår felles interesse for å komme med nye løsninger til den tradisjonelle gruvebransjen, noe som er kritisk for det grønne skiftet, vil muliggjøre internasjonale løft med spennende løsninger innen teknologi og AI, sier Frida Vonstad, CEO i The Coring Company, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS