Til å gjøre snøryddejobben på OSL, har Ullensaker Bygdeservice leid nye hjullastere av Utleiesenteret. Fra venstre daglig leder i Ullensaker Bygdeservice, Lars Steinar Sundby, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret, Morten Dahl, og selger Dag Bjørnar Dønnum i Volvo Maskin.

Møter snøen på OSL med ny kontrakt og nye maskiner

Medlemmene i Ullensaker Bygdeservice har startet på en ny brøytekontrakt med Mesta og splitter nye maskiner fra Utleiesenteret, på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Ullensaker Bygdeservice ble valgt som en av underleverandørene da Mesta vant kontrakten på vinterdrift på Oslo Lufthavn Gardermoen. Kontrakten, som har en tydelig grønn profil, stiller store krav til maskinparken.

- For å stå best mulig rustet til å møte vinterens utfordringer, har vi valgt å inngå leieavtale på ni nye hjullastere til oppdraget, sier daglig leder i Ullensaker Bygdeservice, Lars Steinar Sundby.

Han opplyser at Utleiesenteret greide å innfri selskapets krav til miljøprofil, service, kvalitet og fleksibilitet. At Utleiesenteret har egen avdeling rett ved flyplassen, ga selskapets tilbud en ekstra verdi.

- Vi leier maskinene om vinteren når vi har behov for dem. Når våren kommer, går de tilbake til ordinær utleie i Utleiesenterets regi. Et godt eksempel på en bærekraftig løsning som er fordelaktig for alle parter, sier Sundby.

De ni hjullasterne, som er fra 14 til 25 tonn, ble overlevert på Gardermoen forleden. For Utleiesenteret, som er en stor aktør innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet, betyr kontrakten at selskapet er «inne» på OSL.

- Vi gleder oss over at vår fleksibilitet, service, tilstedeværelse og miljøprofil vil bidra til at Ullensaker Bygdeservice kan gjøre en best mulig jobb med snøryddingen på landets hovedflyplass, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl hos Utleiesenteret.

Powered by Labrador CMS