SØR: Naboen Utleie Sør AS er etablert. Her er daglig leder for avdelingen, Lars Wilhelm Andersen (t.v.) og flåteansvarlig i Naboen-konsernet Jone Ølberg.

Naboen etablerer seg i Kristiansand

Naboen Utleie AS har åpnet ny avdeling på Mjåvann i Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert
Konsernleder Nina Aasland i Naboen Utleie AS.

Utleieselskapet åpnet avdelingen 1. mai og fikk dermed et nytt punkt som er dekket på kartet. Lars Wilhelm Andersen som kommer fra Hymax AS, er ansatt som daglig leder for selskapet Naboen Utleie Sør AS.

Med den nye avdelingen har Naboen 10 lokasjoner i Norge, og er på plass med egne lokaler i følgende fylker: Trøndelag, Møre og Romsdal, Vestland, Rogaland, Agder, Viken og Oslo.

- Med vår nye lokasjon i Agder kan vi også levere maskiner og utstyr til prosjekter i Vestfold og Telemark, sier konsernleder Nina Aasland.

Naboen har fått en god start i Agder, og leverer maskiner og utstyr til prosjektet Quadrum. Dette er bygging av nytt politihus i Kristiansand, samt til Nye Veier-prosjektet E39 Herdal – Røskår i Lyngdal.

Naboen skriver i en pressemelding at selskapet har hatt en god utvikling. Omsetningen for 2021 ble på 364 millioner kroner, en økning på nær 10% fra 2020. Den gode veksten har også fortsatt, for i første kvartal i 2022 økte omsetningen i konsernet med 15%.

Powered by Labrador CMS