Naboen inngår samarbeid med DigiQuip

DigiQuips mål er å forene maskinprodusenter, maskinimportører, utleiebransjen, entreprenørbransjen og personell i bygg & anlegg på en samlende plattform for digital opplæring.

Publisert

Arbeidsmiljøloven krever utstyrsspesifikk opplæring ved bruk av maskiner og utstyr. DigiQuip har utviklet dette digitalt med animasjoner for å gjøre HMS-arbeidet «enkelt, sikkert og tilgjengelig uansett hvor du er».

Løsningen sikrer også dokumentasjonskravet arbeidsgiver har for opplæring innen maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

- Dette er en løsning som vil bidra til at både kunder og ansatte får en mer effektiv digital opplæring, sterkere kontroll og en forenklet og sikker kundereise ved leie av maskiner og utstyr, sier konsernleder Nina Aasland hos Naboen.

- DigiQuip distribuerer opplæring, kurs og produktinformasjon effektivt ut til bygg- og anleggsbransjen, og utleiebransjen har en viktig rolle i distribusjonen, så vi er veldig fornøyde med å få Naboen AS med som en av våre samarbeidspartnere, sier daglig leder i DigiQuip AS Carl Fredrik Kleppe.

Om DigiQuip:

DigiQuip AS ble etablert i september 2019, og er utviklet av bransjefolk for å dekke og effektivisere et opplæringsbehov i utleiebransjen og bygg & anleggsbransjen. Målet for DigiQuip, er å forene maskinprodusenter, maskinimportører, utleiebransjen, entreprenørbransjen og personell i bygg & anlegg på en samlende plattform for digital opplæring.

Powered by Labrador CMS