Volkswagen Nyttekjøretøy har publisert denne skissen av utseende på nye Amarok som kommer neste år.

Ny Amarok pickup

Volkswagen lover «nye innovasjoner som til nå ikke har vært tilgjengelig i denne bilklassen».

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Volkswagen forbereder seg på å lansere tredjegenerasjon Amarok neste år, og lover en allsidig allrounder pickup som vil passe like godt i røff norsk natur som på byggeplassen.

Volkswagen har holdt kortene tett til brystet om den nye Amarok-en, men har nå publisert en designskisse av det de omtaler som en allrounder-pickup.

Bilene som skal produseres for det europeiske markedet, skal bygges i Sør-Afrika, og kunder i Europa vil kunne bestille den nye Amarok mot slutten av 2022.

- Tredjegenerasjon Amarok får vesentlig flere førerassistentsystemer, og vil tilby kundene utstrakt «connectivity». Her lanseres nye innovasjoner i 2022 som til nå ikke har vært tilgjengelig i denne bilklassen. Nye Amarok er som skreddersydd for kunder som kjører under krevende forhold, og som har behov for å frakte tung last. Da er dette et godt og sikkert valg, sier direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge Håkon Wirak.

Første skisse av interiøret i 2022-versjonen av Amarok.

Nye Amarok får nytt utseende utvendig og innvendig.

- Den markante fronten, og fremfor alt det karakteristiske X-designet, skiller den nye Amarok tydelig fra forgjengeren, og viser pickupens ambisjon om å lede an i sitt segment, bekrefter Albert-Johann Kirzinger, designsjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

- Vi har gitt styrken og kraften til den nye Amarok et tydelig uttrykk, med klart «Volkswagen-DNA», både innvendig og utvendig, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS