Volkswagen Nyttekjøretøy har publisert denne skissen av utseende på nye Amarok som kommer neste år.
Volkswagen Nyttekjøretøy har publisert denne skissen av utseende på nye Amarok som kommer neste år.

Ny Amarok pickup

Volkswagen lover «nye innovasjoner som til nå ikke har vært tilgjengelig i denne bilklassen».

Publisert

Volkswagen forbereder seg på å lansere tredjegenerasjon Amarok neste år, og lover en allsidig allrounder pickup som vil passe like godt i røff norsk natur som på byggeplassen.

Volkswagen har holdt kortene tett til brystet om den nye Amarok-en, men har nå publisert en designskisse av det de omtaler som en allrounder-pickup.

Bilene som skal produseres for det europeiske markedet, skal bygges i Sør-Afrika, og kunder i Europa vil kunne bestille den nye Amarok mot slutten av 2022.

- Tredjegenerasjon Amarok får vesentlig flere førerassistentsystemer, og vil tilby kundene utstrakt «connectivity». Her lanseres nye innovasjoner i 2022 som til nå ikke har vært tilgjengelig i denne bilklassen. Nye Amarok er som skreddersydd for kunder som kjører under krevende forhold, og som har behov for å frakte tung last. Da er dette et godt og sikkert valg, sier direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge Håkon Wirak.

Første skisse av interiøret i 2022-versjonen av Amarok.
Første skisse av interiøret i 2022-versjonen av Amarok.

Nye Amarok får nytt utseende utvendig og innvendig.

- Den markante fronten, og fremfor alt det karakteristiske X-designet, skiller den nye Amarok tydelig fra forgjengeren, og viser pickupens ambisjon om å lede an i sitt segment, bekrefter Albert-Johann Kirzinger, designsjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

- Vi har gitt styrken og kraften til den nye Amarok et tydelig uttrykk, med klart «Volkswagen-DNA», både innvendig og utvendig, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS