UTVIDER SAMARBEIDET: Fra venstre er daglig leder i Rental.one, Kjetil Friestad, daglig leder Bjørn Risa i Risa AS, salgssjef overjordsrigger Sandvik, Tor Arne Rønningen og selger/Key account Sandvik, Einar Helle Nordbø.

Ny avtale mellom Rental.one og Sandvik

Rental.one har inngått avtale med Sandvik Norge om levering av også overjords borerigger.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tidligere høsten 2021 inngikk partene avtale om leveranser av Sandvik to- og treboms tunnelrigger til utleieselskapet med hovedbase på Nærbø i Rogaland.

I første omgang er det snakk om rigger som skal leies ut til Risa, men videre er det en plan om å levere rigger som også skal leies ut på det eksterne markedet. Eksisterende riggpark består i hovedsak av Epiroc-rigger, men disse vil fortløpende bli byttet ut med Sandvik-rigger, skriver Sandvik i en pressemelding.

Innledningsvis har Rental.one bestilt to stk. Sandvik DX600R (radiorigg). Den ene leveres med standard HL650 hammer på 17,5 KW, og den andre med RD520 høyfrekvent hammer på 20 KW og 75 Hz. Begge er beregnet på hullområdet 2,5 – 4’’. Videre har Rental.one bestilt en Sandvik DX800R som i bunn og grunn er samme rigg som DX600R, men med større kompressor og HF820 hammer på 23 KW og dekker hullområde 3 – 5’’. Den siste riggen i denne bestillingen er en DX800, en rigg med hytte.

- Vi er veldig glade og takknemlige for at Rental.one valgte oss som samarbeidspartner når de satser på borerigger for utleiemarkedet, i tillegg til eget bruk» sier salgssjef overjordsrigger i Sandvik, Tor Arne Rønningen.

- Dette er et ledd i en positiv utvikling i forhold til vår satsning på rigg, og det gode samarbeidet vi har med Sandvik, sier daglig leder Kjetil Friestad i Rental.one i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS