NYHET: Nye Redi støttemur natural ble lansert i Loen. (Foto: Redi-Rock)

På plass på Aas-hjørnet

REDI STØTTEMUR: I åtte år har Aas Betong AS, Tornes i Romsdal, hatt lisens i Norge på produksjon av USA-firmaet Redi-Rocks støttemurer. Ferdig oppsatt gir Redi støttemurer et grovt og robust utseende.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I Loen, vel lokalisert på sin faste plass i «Aas-hjørnet», kunne Aas Betong vise nyvinningen Redi støttemur natural.

- Denne består av samme type byggesteiner som vår kjente Redi støttemur i exclusine og classic fasade, men selve fasaden er ny. Nykommeren Redi natural vi lanserer her, er en mur som har et grovt og robust utseende, og som er tilnærmet lik en del naturstein som finnes fra før i vårt område, forklarer Malvin Aas.

Redi natural kommer som tilskudd til Redi-programmet som er blitt godt mottatt av både arkitekter og kommunale etater, melder den norske importøren. Elementene passer godt sammen og dekker de fleste behov med hensyn til styrke og krav dersom muren blir satt opp etter anbefalt byggebeskrivelse.

Malvin Aas og søsteren Mari Kristin eier fabrikken Aas Betong AS (50/50%) i Hustadvika kommune som ble etablert av faren Egil Aas i 1971. Totalt har de 17 ansatte.

AAS-HJØRNET: Søsknene Mari og Malvin Aas bak teltet, på fast utstillingsplass i Loen, med monterte Redi-elementer i muren på sidene og bak.

Powered by Labrador CMS