UTVIDES: Dyrsku'n i Seljord opplever mer pågang enn noensinne. I år vil området for anlegg (lengst til høyre og litt ned på bildet) utvides.

Rekord i antall utstillere på Dyrsku’n

9. september er Norges største handels- og landbruksmesse Dyrsku’n tilbake for første gang siden 2019.

Publisert Sist oppdatert

Etter pandemistengt i flere år, åpnes portene igjen i Telemarks-bygda Seljord fredag 9. september og stenges ikke før søndag 11. september. Her vil det være haugevis av anleggs- og transportbedrifter og entusiaster.

KLAR: Adm. direktør Geir Helge Espedalen.

- Det har vært et stort savn for mange med Dyrsku’n borte i to år. Det har aldri skjedd før. Nå er vi mer klare enn noen gang, sier adm. direktør Geir Helge Espedalen i Dyrsku’n.

Klare er åpenbart også utstillerne. Aldri er det nemlig meldt på så mange utstillere som 2022-utgaven, og området for anlegg og maskin utvides ytterligere. Da A&T sjekket utstillerlisten 23. august, var det registrert 842 utstillere. Under kategorien anlegg var det litt over 100 påmeldte bedrifter.

Arrangøren ber besøkende sikre seg billett på forhånd, og før man reiser til Seljord, da dette vil spare både besøkende og arrangør for mye tid.

Foruten 2020 og 2021, er Dyrsku’n blitt arrangert hvert eneste år siden 1866.

Anlegg&Transport og AT.no er som vanlig på plass på Dyrsku’n, og vårt standnummer er i505 (på området der anlegg og tunge biler vil være).

Powered by Labrador CMS