NY STYRELEDER: Øystein Hope i Magne Hope AS er ny styreleder i MEF og åpnet sitt første Arctic Entrepreneur.

Rekord på Arctic!

GARDERMOEN: Årets Arctic Entrepreneur setter nye rekorder både på utstillere og besøkende.

Konferansen som Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) står bak, arrangeres normalt i januar på Clarion Hotel på Gardermoen med utstilling inne i hallen The Qube som ligger inntil hotellet.

PROSJEKTLEDER: Kari Druglimo-Nygaard er strålende fornøyd med interessen til årets Arctic.

Utstillingen er full med rekordstort areal som er dekket, og et rekordstort antall utstillere (115). I tillegg er det 1700 påmeldte deltakere fra start, hvilket også er rekord.

- Velkommen. Det er bare ni måneder siden sist Arctic Entrepreneur, og med krig i Europa. Likevel setter vi rekord, og det forteller oss to ting. Dette er en viktig møteplass, og at det er menneskets natur å trekke sammen når det er krevende tider, sa den nye MEF-styrelederen Øystein Hope fra entreprenøren Magne Hope AS i region Vest da han åpnet årets konferanse.

Prosjektleder Kari Druglimo-Nygaard forteller til AT.no at interessen har vært voldsom før årets konferanse som er tilbake i Quben for første gang på tre år. I fjor ble konferansen flyttet til april, mens den ble kansellert i 2021.

- Arctic Entrepreneur er vanligvis i januar og er nå tilbake i januar. I tillegg arrangerer bransjenettverket Vinterdrift årets Vinterdriftskonferanse her for første gang, og det trekker nok også opp, sier Druglimo-Nygaard.

Konferansen holdes i dagene tirsdag 17. januar til torsdag 19. januar.

Powered by Labrador CMS