MEFA SETT FRA LUFTA: Selv oppe fra kommentatortårnet på Forus travbane, var det vanskelig å fange hele MEFA Stavanger i ett bilde. Her er med andre ord deler av den store messa!

Rekord på MEFA Stavanger

STAVANGER: «Vei og Anlegg-vorspielet» i Stavanger ble en fest i seg selv. Nesten 11.000 besøkte MEFA Stavanger!

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

– Messa var en kjempesuksess, med gode besøkstall alle dager, inkludert fredagen da det var dårlig vær, jubler messegeneral og distriktssjef for MEF i Agder, Julie Rosenlind Falch.

AT.no var selvfølgelig på plass i Stavanger – les alle våre saker fra messa her!

Rosenlind Falch er også fornøyd med variasjonen blant folk som fant veien til Forus travbane første helgen i mai. Her var alt fra barnefamilier og generelt anleggsinteresserte til politikere, oppdragsgivere og bedriftseiere med innkjøpsmakt.

BARE SMIL: Distriktssjef for MEF i Agder, Julie Rosenlind Falch (til venstre), og Marie Oftedal, regionsjef MEF Sørvest, kunne trygt glise under MEFA Stavanger.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger, mange hadde gledet seg til årets messe som er den første på lenge. Det at det er en lokalmesse gjør at man treffer mange kjente, og det er hyggelig både for besøkende og utstillere, sier prosjektlederen.

Ny rekord

MEFA Stavanger var til tross for sin litt uheldige plassering i kalenderen, bare dager før Vei og Anlegg, utsolgt. 96 utstillere på 200 stander sier litt om anleggsinteressen i Rogaland.

Antall besøkende underbygger det hele.

– Rekorden fra 2019 ble slått. Den lød på 9580 besøkende. Denne gangen kom det tett opptil 11.000!

Bra teknologisk nivå

– Var det noen overraskelser på messa?

– Vi er positivt overasket over utviklingen i bransjen når det kommer til teknologi og energi. Vi hadde mange nykommere denne gangen – som energiselskaper og andre teknologitunge selskaper. Men også de fra de faste leverandørene kommer det mye. For mange ble messen ett utstillingsvindu for deres utvikling de siste årene, og etter vår mening går det raskt, konstaterer Rosenlind Falch, og legger til:

– Nå ønsker vi Vei og Anlegg lykke til med deres utstilling denne uken.

FRA HEST TIL MASKIN: Forus travbane minnet ikke mye om veddeløp første helgen i mai.
Powered by Labrador CMS