GJENNOMTENKT: Betongen og bruken av materialene i denne betongbryggen fra Benders til Scanvaegt Systems 6800 Nordic Line kjøretøyvekt, er ikke tilfeldig valgt.

Scanvaegt og Benders reduserer CO2-utslipp på løsning for kjøretøyvekt

Scanvaegt Systems leverer betongbrygger med meget lavt CO2-utslipp til sine 6800 Nordic Line kjøretøyvekter.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den store leverandøren av kjøretøyvekter, har sammen med sin leverandør Benders utviklet en miljøvennlig betongbrygge til nevnte vektløsning. Scanvaegt påpeker at de som ledende leverandør av kjøretøyvekter, også kan arbeide med miljøaspekter og sirkulær økonomi. Både for å utvikle gode løsninger for kunden, men også som også er bra med tanke på miljøet.

Slik er løsningen

Scanvaegt har langt samarbeid med Benders Byggsystem som produserer alle Scanvaegts betongbrygger for kjøretøyvekten 6800 Nordic Line. Gjennom samarbeidet har de utviklet følgende resultat for Scanvaegts bilvekt 6800 Nordic Line:

• Anleggssementen er byttet ut med FA-sement, noe som gir redusert utslipp av karbondioksid med 20%

SALGSSJEF: Geirr Franang hos Scanvaegt Systems.

• 100% av armeringen er fremstilt av gjenvunnet stål

• Størsteparten av armeringen er fra Coils, noe som reduserer svinnet av armerings-materiale

• Ballasten i betongen er 100% knust materiale

• Optimalisering av betongoppskrift for redusert CO2-utslipp

Begge deler

- Scanvaegts bilvekt 6800 Nordic Line er en av de mest solgte kjøretøyvektene på det skandinaviske markedet. En robust løsning som virkelig oppfyller alle de tøffe kravene som stilles til en moderne kjøretøyvekt, både når det gjelder trafikk, belastning og det nordiske klimaet, sier salgssjef Geirr Franang hos Scanvaegt Systems.

- Sammen med vår leverandør Benders Byggsystem styrker vi nå miljøprofilen ytterligere for å kunne ta ansvar både for miljøet og tilby kundene våre smarte og effektive løsninger. Dette er dessuten et fortløpende arbeid der vi hele tiden streber etter å bli bedre, avslutter Franang.

Powered by Labrador CMS