Per Christian Bjørnstad og Henning Sundseth utenfor Tess Hjelset.

Tess har etablert nye butikker på tre anleggsplasser

Tess utvider konseptet Riggshop og har åpnet tre nye butikker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De er på Sollihøgda, Hjelset og Kvitsøy.

Tess RiggShop er et bemannet servicesenter som plasseres i tilknytning til anleggsplassen. Varesortimentet og tjenestene i servicesenteret skal til enhver tid være tilpasset brukernes behov.

Riggshop er et fleksibelt Tess-konsept som bistår kunden og skal sikre drift og oppetid til prosjektet er ferdigstilt.

Mandag 3. januar åpnet Tess to nye Riggshop-etableringer på Sollihøgda og Kvitsøy, og torsdag 24. februar åpnet Tess Hjelset.

Sollihøgda

RiggShop Sollihøgda er etablert i Tjernsliveien 8C og tilbyr slangeverksted, verktøy, PPE, sveis, skaffevarer og kompetanse på lokasjonen.

Etableringen er en pilot for 3. part-logistikk for AMV.

Tess signerte også en avtale med Mainstay i desember, som ligger i samme bygg som AMV. Avtalen omfatter leveranse av slanger til notvasker, og estimeres til ca. 2,5 millioner årlig.

Hjelset

I forbindelse med byggingen av det nye fellessykehuset for Romsdal og Nordmøre på Hjelset og utbyggingen av E39 mellom Lønset-Hjelset, etablerer Tess butikkløsningen Riggshop på Hjelset.

Tess Hjelset er lokalisert i Hjelsetvegen 6, en kort avstand til begge prosjektene og et kvarters kjøretid fra Tess Molde i Årødalen. Tess Hjelset har et utvalg aktuelle varer være lagerført, med mulighet for supplering fra Molde.

Kvitsøy

Tess etablerte en Riggshop til gigantprosjektet E-39 Rogfast i Rogaland.

Ordfører Stian Giil Bjørsvik (KrF) på Kvitsøy er glad for at lokalsamfunnet har fått en ny butikk, i tillegg til den tradisjonelle dagligvarebutikken.

- Vi ønsker oss arbeidsplasser på øya. At Tess gikk inn for en fast etablering med lokal arbeidskraft, har gitt en ekstra dimensjon for oss og våre innbyggere. Dette i motsetning til eventuelle leverandørbedrifter som kun er ute etter å skumme fløten av veianlegget, uten å legge igjen noe hos oss, fastslår ordfører Bjørsvik.

Han håper at Tess har kommet for å bli.

Powered by Labrador CMS