ERFARNE: Selskapene som danner nye Nordisk Fjellsikring AS er meget erfarne selskaper innen fjellsikring. Dette bildet viser en tidligere Visinor-arbeider.

To kjemper etablerer Nordisk Fjellsikring

SLÅR SEG SAMMEN: Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikring går sammen og starter under det nye navnet Nordisk Fjellsikring AS.

Publisert

Nyheten vil nok vekke solid med oppmerksomhet i fjellsikringsmiljøet ettersom to så etablerte selskaper går sammen.

GJERDEN FJELLSIKRING: Selskap med lange tradisjoner.
LOGO: Det nye selskapet.

- Dette spennende partnerskapet representerer et betydelig skritt i retning av vår vekst og utvikling. Ved å forene vår omfattende ekspertise og ressurser, tar vi fjellsikring til nye høyder. Sammen setter vi standarden for kvalitet og sikkerhet, skriver selskapet i en melding.

Satser nordisk

Visinor Fjell og Gjerden Fjellsikring har lang historie i faget, og selskapet skriver at arven nå skal leve videre gjennom Nordisk Fjellsikring. Begge selskapene oppgir kvalitet, sikkerhet og samarbeid som kjerneverdier og bærebjelker i arbeidet, og at begge selskapene er lidenskapelig opptatt av kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Én bieffekt av sammenslåingen er at det nye selskapet får større geografiske nedslagsfelt enn de separate selskapene hadde tidligere, og at Nordisk Fjellsikring vil ta oppdrag i hele Norden.

Powered by Labrador CMS