FLERE DIMENSJONER: Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI M+S helårsdekk kommer i flere dimensjoner. Nå er to nye klare.

To nye størrelser av Nokian-traktordekk

Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI M+S helårsdekk er nå tilgjengelig i de vanlige dimensjonene for HHP-traktorer, 710/70R42 og 600/70R30.

Publisert

Utvalget av tilgjengelige Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI-størrelser har vokst jevnt og trutt, og kommer nå i over 30 størrelser for bruk på alt fra de minste til de største traktorene. Nå er altså ytterlig to dimensjoner lagt til i sortimentet, melder Nokian Tyres.

Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI er et spesielt helårs M+S-dekk som er utviklet for gode kjøreegenskaper på snø og is, samtidig som det er lagt vekt på at det skal være komfortabelt å bruke dem på vei og ha god slitestyrke.

- Det er i vinteregenskapene at Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI virkelig skiller seg ut med sitt lamellmønster, sier produktsjef Tero Saari hos Nokian Heavy Tyres.

Utprøvd komfort og produktivitet

Nokian Tyres melder at produktutviklingen hos dem fokuserer på én ting - de virkelige brukerne i deres daglige arbeid.

- Brukerne har rapportert at støynivået og vibrasjonene har blitt betydelig redusert sammenlignet med vanlige piggdekk, sier Tero Saari.

- Det betyr at de kan kjøre raskere og mer komfortabelt, noe som er bra for arbeidsergonomien.

Produsenten skriver videre at M+S-blokkmønsterets lameller gir utmerket vintergrep og kortere bremselengde.

- Forutsigbare kjøreegenskaper under alle forhold gir bedre produktivitet. Når kjøreegenskapene er effektive selv på glatt underlag, får du gjort mer på kortere tid, sier Tero Saari.

Nokian opplyser også at rullemotstanden på helårsdekkene er lav, noe som gjør utslag på lavere drivstofforbruk.

Powered by Labrador CMS