Fra venstre: Gunnar Lande, Kjetil Lohne Bakke, Christian Øyslebø og Jan Kristian Lohne. Disse utgjør ledergruppen i Veiskiltkonsulenten.

Veiskiltkonsulenten er Gaselle-bedrift for femte år på rad

Øker år for år innen arbeidsvarsling, varslingssøknader og -kursing. Søker etter flere medarbeidere – i år igjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Lindesnes-bedriften Veiskiltkonsulenten AS har spesialisert seg i nisjen arbeidsvarsling, varslingssøknader og -kursing, med hele landet som arbeidsområde.

Veiskiltkonsulenten ble startet som et enkeltpersonsforetak av Erling Lande i 2005. I 2009 ble foretaket omgjort til aksjeselskap. I 2014 ble det ansatt to medarbeidere, og fra da begynte «ballen å rulle» fortere:

Det ble flere ansettelser år for år, og bedriften er kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv i 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021!

Høsten 2019 ble bedriften kjøpt opp av Ramudden-konsernet som er en totalleverandør av «trygge arbeidsområder langs vei og på byggeplass».

- Det å ha en stor og sterk eier innen samme bransje ryggen, gjør at vi får mange flere muligheter til å utvikle oss, til fordel for kundene våre, sier konstituert daglig leder, Gunnar Lande, som er sønn av Erling Lande.

Ramudden har mange avdelinger i Norge, men bare én som opererer under et annet navn enn Ramudden:

- Det var et ønske både fra Ramudden og oss at det sterke varemerket «Veiskiltkonsulenten» ble beholdt etter oppkjøpet. Og slik ble det, sier Lande.

- Vi har i all hovedsak eksterne kunder rundt i hele Norge, men bistår også andre Ramudden-avdelinger i landet når de har behov for det. Vi jobber for alt fra Ola Norman som maler stakittgjerdet til Norges største veianlegg.

Veiskiltkonsulenten leverer også skilt og utstyr til hele Norge ved behov, i tillegg til at de betjener det lokale markedet med dette.

Nå er det 18 ansatte i Lindesnes-bedriften. Og 2-3 til skal på plass i år for å ta unna de økende oppdragsmengdene i suksessbedriften.

Powered by Labrador CMS