AVTALE SIGNERT: Scandia Maskin blir ny forhandler for Vendig AB. Fra venstre er Johnny Berg og Petter Bogen fra Scandia Maskin, og Sören Bergsten og Mårten Jilderbo fra Vendig.

Vendig til Scandia Maskin

SCANDIA MASKIN: Ny forhandler i Norge for produktene fra svenske Vendig.

Publisert

Scandia Maskin er den nye forhandleren av Vendig produkter i Norge. Det norske selskapet har allerede en rekke produkter for knuse- og siktebransjen, og utvider nå med et bredt utvalg av transportørkomponenter fra Vendig AB.

NYTT AGENTUR: Vendig er produkter fra Sverige.

Vendig har vært til stede i Norge i over 30 år, og er for mange kjent for å levere produkter til både mobile og stasjonære anlegg.

- De fleste anlegg i Norge har allerede et eller annet Vendig produkt installert, og med Scandia Maskin som ny forhandler blir det enda enklere å få tilgang til disse velutprøvde produktene, skriver Scandia Maskin i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby Vendig produkter til våre kunder. Vendig er kjent for sine enkle og solide produkter, til en fornuftig pris. Med fokus på rask levering, er de helt i tråd med våre behov, sier daglig leder Johnny Berg i Scandia Maskin.

- Som Vendig-forhandler vil vi også kunne tilby nyhetene Prime Tracker beltestyring og OJ Vågsystem beltevekter, som også er en del av deres produktportefølje, avslutter Berg.

Powered by Labrador CMS