TRE HYDREMA TIL SØRBY UTLEIE: To levert i desember, og én med jernbaneunderstell for halvannet år siden. Daglig leder Lars Sørby tar Per Nielsen fra Hydrema i hånda. Styreleder Erik Sørby til venstre.

Julehandlet Hydrema-maskiner

Like før kirkeklokkene kimet, leverte Hydrema to Hydrema-dumpere til Sørby Utleie i Spydeberg. Den ene gikk rett ut i jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Maskinene har 10 tonn lastekapasitet, er registrert for kjøring på vei og har treveis tipp på kassa.

- Hydrema-dumpere er populære i markedet, og etterspurt av kundene. Disse maskinene kompletterer utleieparken vår og kundegruppen er entreprenører som jobber på trange steder der lastebiler ikke kommer frem og dumpere i A25-størrelsen blir for stort. Med sving på kassa blir maskinene fleksible, sier daglig leder Lars Sørby.

Med disse to maskinene har det voksende utleieselskapet tre Hydrema-dumpere i utleieparken. For halvannet år siden bestilte selskapet en 912 E Rail, altså dumper med jernbaneunderstell.

- Vi satser på samferdsel, og har en del maskiner med jernbaneunderstell. Inntil Hydrema-dumperen har dette stort sett vært Hitachi gravemaskiner på åtte og 14 tonn med jernbaneunderstell fra Rosenqvist, sier Sørby.

Sørby har etablert avdelinger i Spydeberg (hovedkontor) langs E18, i Sarpsborg (langs E6) og i Vestby (like ved E6). Fra begynnelsen av januar åpner selskapet også avdeling i Halden. Avdelingene ligger med andre ord i Østfold og sør i Akershus på steder der det er mye aktivitet.

- Det er mye bygging generelt, og også mye veibygging. Det gjør at vi også investerer i en del større utstyr. I fjor handlet vi en 30-tonns Hitachi, og vi vurderer å kjøpe en 40-tonns gravemaskin også, sier Lars Sørby.

Powered by Labrador CMS