Fra overleveringen av Bomag-valsen til Fossum Anlegg AS. Fra venstre: Salgssjef Odd Enger og selger Per Inge Strengen, Hesselberg Maskin og maskinfører Christian Myhre, Fossum Anlegg AS.
Maskinfører Ragnar Skretteberg (t.h.), Topaas og Haug AS og Stian Brække, Hesselberg Maskin, gratulerer hverandre med handelen.

Nye valsetog fra Bomag

Tre nye BW213D-5 er levert.

Bomags 5. generasjon valsetogserie er nå komplett. Modellen BW213 på 13 tonn er en av Hesselberg Maskins bestselgere med 18 leverte maskiner i fjor. Nå har Bomag-forhandleren levert tre maskiner av nye BW213D-5.

13-tonneren som ble lansert sent ifjor høst, har valsebredde på 2,13 m, statisk linjelast på 35,2 kg/cm, amplitude 1,9/0,95 mm og frekvens 30/34 Hz.

Nykommeren kan også leveres med Vario-kontroll (variabel amplitude). Valsetoget med Deutz Steg IV-motor på 95 kW (128 hk), har ny og rommelig førerhytte, nytt instrumentpanel og forbedret kjørekomfort.

BA Anlegg AS i Greåker (Østfold) har kjøpt det nye valsetoget. Det har også Fossum Anlegg AS (19 ansatte) i Spydeberg (Østfold). Fossum Anleggs nye valsetog er i jobb på Ødegard Park i Askim, der firmaet har oppdraget med bygging av veier og VA-anlegg på det nye boligfeltet med 120 boenheter.

For få dager siden fikk Topaas og Haug AS sin BW213D-5 som Bærums-entreprenøren har satt i drift på et boligfelt (ca. 100 boenheter) på Hellerudhaugen i Nittedal. Topaas og Haug har all masseflytting, infrastruktur/veier.

Bomags valsetogserie består av 14 modeller med BW226DH-5 på 26 tonn som den største. Den er nå markedsklar.

Forsiden nå