Neste år flytter Pon Equipment avd. Rudshøgda inn i nye lokaler på denne tomten på Rudshøgda.
Neste år flytter Pon Equipment avd. Rudshøgda inn i nye lokaler på denne tomten på Rudshøgda.

Pon Equipment på flyttefot

Pon Equipment avd. Rudshøgda skal flytte inn i nytt anlegg.

Anlegget på Rudsflata 2 er blitt for lite, og avdelingen flytter derfor noen hundre meter bortenfor dagens kontor, som i dag huser 36 ansatte.

- Ved å flytte inn i et større anlegg ønsker vi å øke servicegraden ved å bli mer effektive og tilby en bedre serviceopplevelse for våre kunder, sier Gunder Grimsrud, avdelingsleder på Rudshøgda.

Grimsrud har jobbet hos Pon Equipment siden 1986, som både ute og inne mekaniker, formann og nå avdelingsleder. Det er med andre ord en erfaren avdelingsleder som nå har ansvaret for nytt anlegg.

Det nye anlegget på Rudsflata får en total gulvflate på 3019 m 2, over to plan. Verksted med fem løp, en vaskehall, egen sveiseavdeling og komponentverksted er en del av dette.

Anlegget vil også romme et delelager og totalt 21 kontorer. I tillegg til nysalg og service, vil bruktavdelingen ha sin hovedbase her. Brukt består i dag av fem ansatte og nærmere 180 maskiner i parken.

Brødrene Bjugstad As er ansvarlige utbyggere og vil også være eiere av det ferdige anlegget. Det nye avdelingskontoret er forventet å stå ferdig i april 2014.

Forsiden nå