Rekord på Powels brukerkonferanse

I mai arrangerer Powel for 24. år på rad Gemini Brukerkonferanse, og lover et aktuelt, variert og faglig godt program.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Powel har rekordpåmelding til årets brukerkonferanse med over 300 påmeldte deltagere til arrangementet på Clarion Hotel & Congress i Trondheim, 10-12. mai.

Brukerkonferansen er Powels årlige konferanse for brukere av Gemini-løsningene, som støtter behovene til entreprenører, arkitekter, konsulenter og kommuner. I Gemini porteføljen finnes programvare som dekker hele prosjektsyklusen for entreprenører, inkludert landmåling, dokumentasjon, prosjektstyring, og 3D-modeller.

Over to dager blir fag, produkt og tjenestetilbud presentert, og programmet består av erfaringer fra kunder, grundig gjennomgang av eksisterende produkter, samt presentasjon av mange nyheter.

- Lanseringen av Gemini 3D Felt vil være et av høydepunktene på årets konferanse, sier Frode Solem som er leder for entreprenøravdelingen i Powel.

Med denne programvaren gjør Powel det mulig for entreprenører å ta med seg prosjektet i 3D ut på anleggsplassen der man kan arbeide direkte i originale prosjektdata og modeller fra Gemini.

Introduksjon av ProAdm som ble en del av Powels portefølje etter fjorårets oppkjøp av Citec, blir også et annet viktig tema. I tillegg fremhever arrangøren også Powels produktstrategi og lynkurs for nye brukere av 3D Terreng & Entreprenør og ProAdm.

Utenom egne rekker stiller både forelesere og utstiller fra en rekke samarbeidspartnere og kunder, blant annet vil det holdes foredrag fra fagpersonale i AF Gruppen og Statens vegvesen.

Ekstern link til Powels brukerkonferanse for 2015

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS