Bygger flere boliger for Obos i Tønsberg

Obos har gitt Veidekke oppdraget med å bygge også det tredje delfeltet i boligprosjektet Teieparken i Tønsberg.

Publisert

Dette innebærer oppføring av 167 miljøsertifiserte boliger i fire byggetrinn som vil bli igangsatt etter hvert som salget skrider frem. Kontrakten er en totalentreprise på 385 millioner kroner for hele delfeltet.

- Med denne avtalen fortsetter vi det gode samarbeidet mellom OBOS og Veidekke om boligprosjektet Teieparken. Dette startet med en samarbeidsavtale om prosjektutvikling tilbake i 2017 som gikk videre til utbyggingsoppdraget i 2018 for de første 64 leilighetene som nå er ferdigstilt. Vi takker ydmykt for at vi nå får tilliten til å bygge videre, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Teieparken blir en grønn og levende bydel for alle sentralt i Tønsberg. Selve parken (som er offentlig), vil bli hjertet i det levende bomiljøet. Her blir det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder. De 167 leilighetene i tredje delfelt blir i bygg mellom to og fem etasjer over en underliggende parkeringskjeller.

- Teieparken er et stort og viktig prosjekt for Obos og våre medlemmer i Vestfold, og vi er glade for å kunne videreføre samarbeidet med Veidekke Bygg. Det er spesielt gledelig for oss å tilby Breeam-sertifiserte boliger i Vestfold som et ledd i vår miljøsatsing i Obos, sier konserndirektør Arne Baumann i Obos Boligutvikling.

Powered by Labrador CMS