Heidi Herredsvela er ansatt som ny daglig leder for Moelven Profil AS.
Heidi Herredsvela er ansatt som ny daglig leder for Moelven Profil AS.

Ny daglig leder for Moelven Profil AS

Heidi Herredsvela er ansatt som ny daglig leder for Moelven Profil AS. Hun begynner i jobben 1. mai.

Publisert Sist oppdatert

42-åringen har vært ansatt som økonomi- og HR-sjef hos Moelven Profil på Kirkenær siden januar 2023. Nå tar hun over ledertrøya.

– Jeg måtte bare gripe denne muligheten da den dukket opp. Moelven Profil er en kjempespennende bedrift med et stort framtidspotensial, samt mange gode og dyktige kolleger som jeg gleder meg til å jobbe videre med. Det blir utrolig spennende å få det operative ansvaret for hele selskapet, og jeg er forberedt på en bratt læringskurve med både utfordringer og muligheter, sier hun.

Herredsvela bor i Eidskog og er utdannet siviløkonom med en master i finans fra Handelshøyskolen BI. Før hun begynte i Moelven var hun CFO hos Norexeco ASA. Hun har også bakgrunn fra Klosser Innovasjon, Aker Solutions og Selvaag Bolig.

– Jeg er kjempefornøyd med at Heidi takket ja til å overta lederrollen hos Moelven Profil. Hennes sterke vilje og engasjement for å ta selskapet inn i framtiden, kombinert med den spennende bakgrunnen hennes, gjør at hun kommer til å passe utmerket i denne rollen, sier Anders Lindh, divisjonssjef i Moelven Timber.

Moelven Profil produserer laminerte emner for vindusindustrien.

Powered by Labrador CMS