KONTRAKT: Prosjektet består av 91 leiligheter fordelt på tre bygg og et garasjeanlegg.

Nytt boligoppdrag i Stavanger til 276 millioner

Veidekke har fått i oppdrag av Selvaag Bolig å oppføre boligprosjektet Kanaltunet på Lervig Brygge i Stavanger.  Kontrakten er en totalentreprise verdt 276 millioner kroner ekskl. mva.

Publisert

- Vi er glade over å ha vunnet konkurransen om oppdraget og fått fornyet tillit fra en god kunde i Selvaag Bolig. Dette er et veldig flott prosjekt med høye kvaliteter og fortsettelsen på et populært område i Lervig. Det er derfor forståelig at interessen rundt prosjektet og at leilighetssalget har gått så bra i et noe krevende marked. Vi har lange og gode erfaringer med denne typen prosjekter så dette passer godt inn i vår portefølje og gir oss god kontinuitet på vår satsing på bolig i blokk, sier distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Bygg Rogaland.

ENTREPRENØR ER VALGT: Fra venstre ser vi distriktsleder Bendik Aarstad og tilbudsleder Mariann Kyllingstad fra Veidekke Bygg Rogaland, byggherreombud Lars Furheim fra OPAK og regionssjef Christian Flølo Geithus fra Selvaag Bolig.

De tre leilighetsbyggene blir på seks etasjer og leilighetene varierer i størrelser fra 46 til 103 m2. Det blir parkeringskjeller i garasjeanlegget som også skal inneholde boder og tekniske rom. Mellom og rundt byggene skal det opparbeides utomhusarealer med høy kvalitet og promenade langs sjøen.

- Entreprenør er nå valgt og vi starter nå prosessen med planlegging og oppstart bygging. Vi i Selvaag Bolig er glade for å komme i gang med prosjektet sammen med Veidekke. Vi ser frem til å videreutvikle det flotte nabolaget og videreføre promenaden og uteområdene. Selvaag Bolig er fornøyd med salgsstarten og den positive responsen i markedet. Vår målsetning er innflytting innen utgangen av 2025, sier regionssjef Christian Flølo Geithus i Selvaag Bolig.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal 2024.

Powered by Labrador CMS