Madla Tress skal ha 39 leiligheter og næringslokaler, på Madla i Stavanger.
Madla Tress skal ha 39 leiligheter og næringslokaler, på Madla i Stavanger.

Nytt boligoppdrag i Stavanger

Veidekke har fått i oppdrag av K2 Bolig AS å oppføre boligprosjektet Madla Tress med 39 leiligheter og næringslokaler på Madla i Stavanger.

Publisert

Kontrakten er en totalentreprise verdt 106 millioner kroner. Prosjektet Madla Tress består totalt av tre leilighetsbygg med leiligheter som varierer i størrelse fra 45 til 165 m² BRA.

I første etasje skal det bygges næringslokaler med blant annet en Coop Extra butikk, en gjestehybel og selskapslokaler. Underetasjen vil bestå av boder i tillegg til private og offentlige p-plasser.

- Veidekke har lang og god erfaring i å gjennomføre byggingen av boligprosjekter i denne størrelsen. Dette er et flott prosjekt i en av Stavangers mest attraktive bydeler. Vi takker K2 Bolig så mye for oppdraget og ser fram til å komme i gang med byggearbeidene, sier direktør i Veidekke Bygg Forretningsområde Syd, Are Westbye.

Prosjektet er blitt godt mottatt av markedet og per dags dato er det solgt 27 leiligheter.

- I vårt prosjekt har vi lagt vekt på å utvikle boliger med høy arkitektonisk kvalitet og gode boliger med godt bomiljø, det vi kaller boliger etter K2 Bolig standard. Byggestart er vedtatt og boligkjøperne får her ta del i en trygg og forutsigbar reise fra kjøp til innflytting, sier daglig leder Sigve Hebnes i K2 Bolig.

Oppstart av byggearbeidene er planlagt like før jul og boligene skal stå klare til innflytting i løpet av siste kvartal 2023.

Powered by Labrador CMS