Nytt boligoppdrag i Stavanger

Veidekke har fått i oppdrag av Øgreid Eiendom AS å oppføre andre byggetrinn i boligprosjektet Søstrene Hinna i Stavanger.

Dette består av ett bygg med 30 leiligheter og parkeringskjeller, 11 byhus samt parkeringskjeller også for neste salgstrinn. Kontrakten er en totalentreprise verdt 133 millioner kroner.

– Vi er glade og stolte over fornyet tillit for neste byggetrinn på Søstrene Hinna. Vi har et veldig godt samarbeid med Øgreid Eiendom på prosjektet, og får nå fin kontinuitet for vårt team på plassen. Gledelig er det også å se et så godt boligsalg i Stavanger generelt, og i Jåttåvågen spesielt, noe som gjør at vi samtidig kan starte planleggingen av videre utbyggingstrinn sammen med Øgreid, sier distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Bygg Rogaland.

Prosjektet Søstrene Hinna består av store grøntområder og romslige fellesarealer. I sjuende etasje i boligblokken blir det kontorfellesskap til bruk for beboerne. Det blir også gjesterom med hotellstandard i første etasje. Prosjektet ligger i Hinna Park som vil bli Stavangers mest moderne bydel. Området vil når det er ferdig utbygd bestå av ca. 1500 nye boliger og 6000 arbeidsplasser, flotte uterom og parkområder med kort vei til butikker, restauranter, tog, buss og sykkelstier.

– Vi er fornøyde med å signere nok en kontrakt med Veidekke Rogaland, nå for trinn 2 på Søstrene Hinna. Prosjektet har vært en suksess i markedet og vi har med oss en entreprenør som levere kvalitet i alle ledd. Vi ser frem mot å planlegge videre byggetrinn på Søstrene Hinna i Hinna Park, sier prosjektleder Stig Kristensen i Øgreid Eiendom.

Byggestart er planlagt i mai/juni, og boligene skal stå klare til innflytting første kvartal 2025.

Powered by Labrador CMS