Illustrasjon av de nye boligene som skal bygges.
Illustrasjon av de nye boligene som skal bygges.

Veidekke bygger flere boliger på Straume

Veidekke har fått i oppdrag av Altus Eiendom AS å oppføre boligprosjektet Kysthagen på Straume i Øygarden kommune utenfor Bergen.

Publisert

Prosjektet inneholder 42 leiligheter, næringslokaler og parkeringsanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 100 millioner kroner.

- Vi har vært med å bygge Sotra Kystby på Straume helt fra starten i 2009, og vi er stolte over at vi på ny er i gang med et byggeprosjekt som er med å forme det nye sentrumsområdet i Øygarden kommune. Prosjektet er basert på vårt konsept og felles utviklingsprosess sammen med Altus Eiendom, sier distriktsleder Erlend Bygnes i Veidekke Bygg Bergen.

- Noe av det kjekkeste for oss i Veidekke er når vi får anledning til å ta ut all vår kreativitet og all vår fagkompetanse i tett og godt samspill med kunden. Sammen skaper vi gode prosjekter som markedet ønsker og som bidrar til en positiv samfunnsutvikling. Samarbeidet med Altus Eiendom er utviklet over mange år, og vi setter svært stor pris på den tilliten vi er gitt på ny, sier Bygnes.

Byggearbeidene starter nå i mars.

Powered by Labrador CMS