Karstein Ahlin er blitt adm. direktør i Volvo Norge.
Karstein Ahlin er blitt adm. direktør i Volvo Norge.

Ahlin tilbake i topplederstolen i Volvo Norge

Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson, som trekker seg fra stillingen på grunn av personlige årsaker.

Publisert Sist oppdatert

- Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge, og gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier Anna Müller, styreleder i Volvo Norge.

- Selv om det forelå andre planer for ham i Volvo-konsernet, ser vi at Ahlin vil være den perfekte lederen for det norske markedet. 

Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene, og siden 2016 har han hatt stillingen som direktør for servicemarked. Fra det ble kjent at Waldemar Christensen tok over som Vice President Sales and Offering på hovedkontoret i Gøteborg, var Ahlin fungerende administrerende direktør i det norske markedet.

- Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto, nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat, sier han.

- Vi står foran en spennende høst med lansering av hele fire nye lastebiler, som både vi, våre forhandlere og ikke minst kundene våre har store forventninger til, avslutter Ahlin.

Karstein Ahlin tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Powered by Labrador CMS