NY SJEF HOS ROTOTILT: Stefan Bergström er ny markeds- og salgssjef i Rototilt Group AB.
NY SJEF HOS ROTOTILT: Stefan Bergström er ny markeds- og salgssjef i Rototilt Group AB.

Ny markeds- og salgssjef skal sikre videre vekst for Rototilt

Tar over etter Per Väppling.

Publisert Sist oppdatert

Rototilt forbereder seg på videre vekst, og det siste året har selskapet blant annet etablert et nytt datterselskap i Benelux samt utviklet salgsorganisasjonen med nye datterselskapssjefer i Norge og Finland. 

Nå blir Stefan Bergström ny markeds- og salgssjef i Rototilt Group AB. Han overtar rollen etter Per Väppling, som går av med pensjon.

Stefan har lang bakgrunn som blant annet administrerende direktør og salgssjef i produksjonssektoren og for selskaper med global virksomhet. Det siste oppdraget var som administrerende direktør i Emballator Metal Group, et selskap som omsetter for cirka én milliard kroner med høy eksportandel. 

– Stefan kommer inn på et godt tidspunkt for å bygge videre på det grunnlaget Per Väppling har skapt. Nærmere bestemt fortetter satsingen på den nye produktplattformen vår Rototilt Control med en helt ny tiltrotatorserie og nytt styresystem. Vi skal styrke tilstedeværelsen i både nye og eksisterende markeder, så Stefans erfaring vil komme godt med, sier administrerende direktør Anders Jonsson om ansettelsen.

Stefan Bergström ble lokket av kombinasjonen av internasjonalt salg, vekst og at Rototilt er en familiebedrift.

– Etter mange år i store, internasjonale selskaper og organisasjoner, føles det utrolig spennende å kunne bidra i en langsiktig familiebedrift som har den tydelige visjonen «Rototilt på hver gravemaskin». Jeg håper at erfaringen og bakgrunnen min fra internasjonalt salg og samarbeid med store kunder vil være nyttig for Rototilts videre vekst, sier Stefan. 

– Jeg gleder meg til å så snart som mulig kunne dra ut og begynne å møte selgere, maskinprodusenter og sluttkunder, slik at jeg kan gjøre meg kjent med bransjen raskt.

Stefan har startet i den nye stillingen.

Powered by Labrador CMS