Håvard Johansen Lindgaard startet som salgs- og produktsjef i Norwegian Agro i august.

Ny traktorsjef hos Norwegian Agro

Håvard Johansen Lindgaard er ny salgs- og produktsjef for Claas-traktorer hos Norwegian Agro.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Etter fire år hos Nibio på Apelsvoll, hvor Håvard Johansen Lindgaard blant annet har jobbet på Senter for presisjonsjordbruk, startet totningen som salgs- og produktsjef hos Norwegian Agro nå i august.

- Jeg ser veldig frem til å samarbeide med det dyktige teamet i Norwegian Agro, og ikke minst det sterke forhandlernettet. Det blir spennende å prøve meg i en ny, men ikke ukjent bransje, sier han.

28-åringen er oppvokst på gård med melkeku på Reinsvoll, utdannet landbrukstekniker fra Blæstad og har i tillegg ett årsstudium i økonomi og ledelse fra NTNU Gjøvik.

- Vi har vært faste Lena Maskin-kunder i tre generasjoner, og jeg kjører selv en Claas Arion 460 foran ei Claas kombipresse, forteller Håvard.

- Jeg tror at jeg kan dra god nytte av den verdifulle kunnskapen jeg har tatt med meg fra tidligere virke. Min erfaring er at det utstyret som forhandlere tilbyr og har kunnskap om, er det utstyret som blir tatt i bruk. Derfor er det viktig å kunne tilby det norske markedet relevante produkter for fremtiden, i ei pakke med solid fagkunnskap og service fra forhandler og importør. Jeg er sikker på at det ligger et stort potensial i det norske markedet for å ekspandere salget av Claas' innovative produkter rettet mot bønder og entreprenører som ønsker mest mulig utbytte av sin drift. Dette skal jeg gjøre mitt ytterste for å bidra til å realisere, i samarbeid med dyktige forhandlere og resten av teamet i Norwegian Agro.

Daglig leder i Norwegian Agro, Michael Husfeldt, er godt fornøyd med nyansettelsen.

- Vi setter nå enda mer fokus på vår fremdrift og aktiviteter omkring Claas-traktorer i Norge. Med ansettelsen av Håvard, får vi en traktorsjef med mange nye kunnskaper, som kan brukes i hele Norwegian Agro-organisasjonen, sier han.

Powered by Labrador CMS