Tore Lillemork til NBF

REGLER: Tore Lillemork kommer fra en stilling som teknisk direktør i Bilimportørenes landsforening hvor han har jobbet mye med nyttekjøretøy-sektoren.

Publisert Sist oppdatert

NBF (Norges Bilbransjeforbund) er i en vekstfase med et stadig større tilfang av medlemmer i antall og bredde og har behov for å styrke stab og kompetanse spesielt på området som har med regulatoriske forhold for bransjen å gjøre.

Tore Lillemork er derfor ansatt som seniorrådgiver i en prosjektstilling med spesielt ansvar for å følge opp ulike forhold som har med medlemmenes drift og godkjenninger å gjøre.

Tore har lang fartstid i å jobbe med rammefaktorene for bransjen, en kompetanse vi i NBF og våre medlemmer vil ha god nytte av. I forbindelse med raskt teknologisk skifte, grønn omstilling, endrede distribusjonsformer og et servicemarked i endring, ønsker vi å styrke oss ytterligere for å kunne bistå i en omskiftelig hverdag, sier Knut Martin Breivik som er avdelingsleder i Drift og utvikling i NBF.

Vi har også et betydelig antall bilimportører som medlemmer, på lastebil og buss er så å si samtlige medlemmer i NBF og også her er vi inne i et spennende skifte. Innen dette området er det litt spesielle utfordringer knyttet til bl.a. enkeltgodkjenning, påbygg osv. Her er vi sikre på at Tore Lillemork vil bidra til forsterking av det allerede gode samarbeidet vi har med Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS