Fra venstre, Morten Dyrberg kommersiell direktør i NDS Group og Jens Petter Markestad, daglig leder i Mjøsbil
Fra venstre, Morten Dyrberg kommersiell direktør i NDS Group og Jens Petter Markestad, daglig leder i Mjøsbil

Bilverkstedsavtale til ca. 150 millioner kroner

NDS Group AS har signert avtale med Mjøsbil AS.

Publisert

NDS Group blir den nye foretrukne partner til Mjøsbil AS. Kontrakten strekker seg over flere år og har en estimert verdi på ca. 150 millioner kroner.

NDS er den nest største grossisten i Norge innenfor ettermarkedet til bilbransjen, og har sitt hovedkontor på Skytta nær Oslo. NDS sine kunder er typisk bilverksteder, bilforhandlere og lokale grossister.

Mjøsbil har siden 1989 vært en leverandør av motorrelaterte tjenester og produkter, og selskapet har flere verksteder i Innlandet.

Med sine fire grossist-avdelinger vil Mjøsbil styrke NDS Groups lokale tilstedeværelse og distribusjon.

- Den største avtalen som er gjort

- Vi har inngått ett samarbeid med en profesjonell partner med sterk lokal tilstedeværelse som gjør at vi sammen kan betjene kundene i området på en svært god måte. Kundene ser at vi er en serviceinnstilt, lokal, fleksibel, moderne og kunnskapsrik organisasjon. Vi ønsker å være en partner for verksteder og verkstedskjeder og denne avtalen viser dette, sier Morten Dyrberg Kommersiell direktør i NDS Group.

Avtalen innebærer også at Mjøsbils verksteder vil inngå i AutoMester kjeden.

- Vi er svært stolte over at Mjøsbil velger AutoMester-kjeden for alle sine verksteder. Dette vil styrke oss lokalt i områdene og totalt for hele kjeden. Dette er en stor milepæl for oss og den største avtalen som er gjort, og viser at de tiltakene vi har iverksatt gir resultater. Det er en fin avslutning for meg med å få denne på plass før ny kjedesjef Katrine Køste er på plass, sier avtroppende kjedesjef Siw Holter.

Nye IT-løsninger og mer kundeorientert strategi

- NDS Groups visjon, er at deres kunder skal bli best i sin bransje, og det er vi overbevist om at de mener etter en grundig helhetsvurdering med valg av ny leverandør. NDS Group AS fremstår meget profesjonelle, fremoverlente, og lytter til kundens behov. Dette ble spesielt synlig når det gjelder NDS Group sin satsing på moderne IT løsninger for verkstedsbransjen. Vi gleder oss til reisen fremover med de sier Jens Petter Markestad, daglig leder i Mjøsbil.

Gjennom de siste 18 månedene, har NDS Group investert i å bygge en moderne plattform for de profesjonelle verkstedene i Norge. Med en ny IT plattform, et moderne ERP system, sammenfallende med et bredere produktsortiment og en mer kundeorientert strategi har NDS Group «satt seg selv i en posisjon for vekst».

- Vi er henrykt over å ha signert en så betydelig avtale. Etter å ha vunnet flere kontrakter med uavhengige verkstedskjeder er vi nå også veldig fornøyd med at vårt verkstedskonsept vokser tosifret. Vi ønsker velkommen til alle nye AutoMester medlemmer og kjeden viser igjen til vekst, sier styreformann og administrerende direktør Janno Gröne.