FILMSTJERNE: Marius Furuberg i Bertel O. Steen forteller i en ny film om alle nyhetene på Mercedes-Benz Actros og Arocs.
FILMSTJERNE: Marius Furuberg i Bertel O. Steen forteller i en ny film om alle nyhetene på Mercedes-Benz Actros og Arocs.

Laget instruksjonsvideo

LØRENSKOG (AT.no): Bertel O. Steen har laget en egen video for å forberede kunder som skal ut og prøve nye Mercedes-Benz Actros.

Publisert

Filmen er laget av Marius Furuberg hos Bertel O. Steen, som også hadde ideen til film. På den nye generasjonen lastebiler er det mange nye tekniske løsninger og finesser som det er viktig å få vist kundene.

Da covid-19-pandemien slo til for fullt i vår, innførte Bertel O. Steen som alle de andre leverandørene strenge begrensninger på hvor tett opp på hverandre både egne ansatte og kunder kunne oppholde seg.

Fikk begrensninger

- Vi fikk begrensninger som gjorde at vi ikke kunne være to personer inne i bilen på overleveringer. Samtidig er bilene blitt så avansert at det er mange ting vi ser at vi må vise kundene slik at de skal få best mulig inntrykk av bilen, sier Marius Furuberg.

Han fikk raskt «go» fra egen organisasjon til å starte filmprosjektet. Se resultatet nedenfor.

(Saken fortsetter under videoen)

Utgangspunktet var å lage en film som kunne brukes ved overlevering av nye biler. Etter hvert som Marius Furuberg jobbet med manus og innhold til filmen, ble det klarere og klarere at også de som er nysgjerrige på bilene var et publikum. Også de som skal prøvekjøre ble et publikum for filmen.

Tar alt

Den første filmen, som ble ferdig i forrige uke, er en full gjennomgang av Mercedes-Benz Actros. Den har Bertel O. Steen publisert på en helt ny og egen kanal på Youtube som heter Mercedes-Benz Lastebil. Allerede i løpet av de næreste ukene vil det komme en tilsvarende video for anleggsbilen Arocs.

- Det har vært veldig gøy med den gode mottagelsen filmen har fått. Vi ser mange muligheter til å videreutvikle dette, sier Marius Furuberg.

Med den nye filmen, er håpet at kundene skal få en enda bedre opplevelse av bilen når de setter seg inn. I stedet for å lese en brosjyre eller instruksjonsbok får kundene de viktigste høydepunktene og funksjonene i løpet av en kort film.

Selv om det har vært mye forberedelser av filmen ble de fleste opptakene til både Actros og Arocs gjort i løpet av en dag. Et produksjonsselskap har bistått Marius Furuberg med filming og redigeringen av filmen.