SMELLER: Her testes nye Isuzu D-Max.

Fem stjerner til D-Max

I kollisjonstesten Euro NCAP har den nye Isuzu D-Max oppnådd full score med fem stjerner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet, og Isuzu D-Max er en eneste pickupen i Norge som går helt til topps etter dagens strenge krav, skriver importør RSA i en pressemelding.

D-Max oppnår 87% i kategorien for sikkerhetsfunksjoner, 86% for beskyttelse av barn, 84% beskyttelse for voksne passasjerer og 69% i beskyttelse for fotgjengere – sammen utgjør dette full pott.

Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet. RSA rapporterer at Isuzu D-Max er den eneste pickupen i Norge som går helt til topps etter dagens strenge krav.

Slik ble resultatene

D-Max oppnår 87% i kategorien for sikkerhetsfunksjoner, 86% for beskyttelse av barn, 84% beskyttelse for voksne passasjerer og 69% i beskyttelse for fotgjengere – sammen utgjør dette full pott.

- Veldig gledelig, men ikke overraskende at nye Isuzu har oppnådd fem stjerner i Euro Ncap, og at den er den sikreste pickupen i sin klasse. Nye Isuzu leveres med avanserte førersystemer (ADAS) man tidligere ikke har sett i denne klassen. Den er også utstyrt med en senter-airbag for å beskytte frontpassasjerer mot sammenstøt ved sidekollisjon, noe som viser at Isuzu virkelig har tatt sikkerhet på alvor i utviklingen av nye Isuzu D-Max, sier salgssjef Steinar Dokken i Isuzu Norge.

PÅ PLASS: Bilene begynner å komme til Norge og norske kunder.

Bilen leveres med et kraftig forsterket chassis, som beskytter sjåfør og passasjer mot ytre påvirkninger. Den kommer også med hele 8 airbager.

Liste over ADAS sikkerhetsutstyr:

Blindsonevarsler

Ryggevarsling

Filskiftevarsling

Nødbremsassistent

Bremsevarsling

Svingassistent

Parkeringssensor foran og bak

Bakkestartassistent

Trafikkskiltgjenkjenner

Adaptive cruise control

Filskifte styring

Multi kollisjonsbrems

Intelligent hastighetskontroll

Manuell fartsbegrenser

Automatiske hovedlys

Oppmerksomhet assistent

Nødassistent ved bruk av feil pedal

Varsling kryssende trafikk bak bilen

Powered by Labrador CMS