Illustrasjonsbilde.

Koronatiltak i etterutdanning for yrkessjåfører

Statens vegvesen har gitt midlertidig tillatelse til bruk av nettbaserte samlinger i forbindelse med etterutdanning for yrkessjåfører.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

28. januar 2021 vedtok Vegdirektoratet forskrift for midlertidig unntak for gjennomføring av etterutdanning for yrkessjåfører (ekstraordinære unntak i forbindelse med covid-19). Denne forskriften gir et generelt unntak fra yrkessjåførforskriften ved å gi en midlertidig tillatelse til bruk av nettbaserte samlinger i etterutdanning for yrkessjåfører.

Statens vegvesen har i sammenheng med dette gitt midlertidig unntak fra ordinær gjennomføring av etterutdanning for yrkessjåfører.

Det gis tillatelse til at deler av undervisningen kan gjennomføres som nettbaserte samlinger i inntil 12 timer à 60 minutter for inntil 8 deltakere.

Se retningslinjer for forskrift om midlertidig unntak for gjennomføring av etterutdanning for yrkessjåfører (ekstraordinære unntak i forbindelse med covid-19) ved å trykke på lenkene under:

https://www.vegvesen.no/forerkort/yrkessjafor/utdanning/etterutdanning og https://www.vegvesen.no/fag/trafikk/opplaeringsbransjen/regelverk-og-laereplan

Powered by Labrador CMS