ENIGE: Algeco tar over container- og modulvirksomheten til HK Container AS. Foto: HK Container
ENIGE: Algeco tar over container- og modulvirksomheten til HK Container AS. Foto: HK Container

Algeco kjøper opp HK Container

OPPKJØP: Algeco Norge og Kranringen Holding AS har inngått avtale hvor Algeco overtar container- og modulvirksomheten til HK Container AS.

Publisert

- Vi er svært fornøyde med at vi har kommet til enighet med Kranringen Holding AS om å overta deres container- og modul virksomhet i Bergen. Dette gir oss grunnlag for å ytterligere forbedre tilbudet til våre kunder, sier MD Steinar Aasland for Algeco i Norden.

Gjennom oppkjøpet vil Aleco tilby sine kunder økt kapasitet og service innen containerleie og salg, kjøle- og frysecontainer, samt styrke deres tilbud til entreprenørbransjen innen anleggsbrakker. Aasland legger til at Algeco jobber for å skape smarte rom hvor folk kan leve, jobbe og lære, og at han og selskapet ser frem til å dekke Bergen-regionen på en enda bedre måte.

Ivar Nilsen i Kranringen Holding sier de er glade for å finne en løsning for containervirksomheten sammen med Algeco, og at ansatte som var tilknyttet denne delen av virksomheten er sikret en spennende framtid i en av Nordens ledende aktører.

Powered by Labrador CMS